Trots op leren

NIEUWS

Continurooster - wijziging schooltijden

Beste ouders,

Graag uw aandacht voor de brief in de bijlage en het onderstaande filmpje over het continurooster.


https://youtu.be/AhRBxUicQHQ


Goed weekend,

Martijn Schoonaard

5 6 2021 Wijziging schooltijden 't Mulderke
Mulderke Magazine nr.8

Beste ouders,

In de bijlage de nieuwste Mulderke Magazine.


Fijne zondag nog!


Martijn Schoonaard

30 05 2021 Mulderke Magazine nr 8 2020 2021
Sneeuwruimen rond de school

Graag uw aandacht voor de foto in de bijlage. Een fijn en mooi initiatief van de ouders van onze MR.


Fijne avond, mede namems hen,

Martijn Schoonaard

Weer samen naar school - Corona update 't Mulderke

Beste ouders,

Zoals beloofd stuur ik u hierbij de details van hoe wij maandag 8 februari gaan starten op school. Wij vragen u om dit met aandacht te lezen.

Met vriendelijke groet, mede namens het team,

Martijn Schoonaard

05 02 2021 Weer samen naar school Corona update 't Mulderke
Brief Udense Handen Ineen

Beste ouders,

De laatste brief van Udense Handen Ineen. Morgen informeren wij u over de invulling en praktische afspraken.


Met vriendelijke groet,

Martijn Schoonaard

Ouderinformatie 4 februari 2021 UHI
Weer samen naar school - update

Beste ouders,

Zoals beloofd geef ik u hierbij details van de schooltijden die we vanaf maandag 8 februari gaan hanteren. Er komt tijdelijk (voorlopig tot de meivakantie) een continurooster. Hiermee voorkomen we het aantal verkeersbewegingen rond en in de school. Op andere KIEM scholen met onze schooltijden, is hier ook voor gekozen.

De nieuwe schooltijden vanaf maandag 8 februari zijn:

groep 1 tot en met 4:

maandag - dinsdag - donderdag 8.45 - 14.30 uur

woensdag - vrijdag 8.45 - 12.30 uur

groep 5 tot en met 8:

maandag - dinsdag - donderdag - vrijdag 8.45 - 14.30 uur

woensdag 8.45 - 12.30 uur

De noodopvang BSO van Kanteel is er alleen voor ouders die:

  • een contract hebben voor BSO bij Kanteel - Zuiderzon
  • werkzaam zijn in de cruciale beroepen


Petra Hoeke van Kanteel - Zuiderzon zal nog met meer informatie komen over de noodopvang - BSO.

Vrijdag hebben wij overleg met het team over verdere afspraken. Wij zullen u eind van de vrijdagmiddag 5 februari uitgebreid informeren over de afspraken en details. Dat zal via Schoolwapps en de website in de vorm van een brief en via Schoolwapps in de vorm van een filmpje gebeuren.

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd,

Met vriendelijke groet,

Martijn Schoonaard

Uitnodiging inspiratieavond ouders & passend onderwijs

Een goede samenwerking tussen ouders en school is belangrijk, zeker als een kind iets extra’s nodig heeft. Maar waarom is dat zo en wat mag u als ouder verwachten? En waar kunt u terecht met vragen over passend onderwijs? Over deze thema’s gaat het tijdens het Online Ouder Atelier op 3 februari aanstaande. De avond wordt georganiseerd door Samenwerkingsverband Primair Onderwijs 30 06 en vindt online plaats. U krijgt een link waarmee u de avond online kunt bijwonen. U bent van harte welkom! Inschrijven kan tot 29 januari met deze LINK.

In de bijlage vindt u het programma.

 

Met vriendelijke groet,

namens Team SWV PO 30 06


Uitnodiging Ouder Atelier 3 februari 2021
15-12-2020 Corona Update 1

Beste ouders,

Een bijzondere en fijne sfeer vandaag in de school. Iedereen schakelt snel naar de nieuwe situatie. De kinderen genieten van een lekkere lunch en de chocolademelk die nog snel is geregeld door enkele OR ouders. Leuk dat de PLUS Markt de helft van de kosten hiervan heeft gesponsord. En dan begint dadelijk om 15.30 uur de kerstvakantie! Na overleg met Udense Handen Ineen vindt er de komende dagen geen online aanbod plaats. In sommige leerjaren zorgen de leerkrachten nog voor een ludieke afsluiting met videobellen. De leerkrachten gaan zich de komende dagen voorbereiden op het thuisonderwijs vanaf 4 januari.

Vandaag wordt er vanuit Udense Handen Ineen nog een brief naar alle ouders opgesteld. Daarin onder andere informatie over de crisisopvang en de fasering die er is aangebracht tot 19 januari 2021. Wij zijn blij met de ondersteuning en regie vanuit Udens Handen Ineen. Dat is echt een voorbeeld voor veel andere gemeentes in Nederland: over de grenzen van de eigen organisatie heen samen werken voor kinderen. Ik word daar echt blij van.

Wat kijken we allemaal uit naar de tijd dat we elkaar weer vrij kunnen ontmoeten, dat ouders weer in de school de sfeer kunnen proeven en voelen wat de kinderen elke dag meemaken. Weer spontaniteit in aanraken en bij elkaar zijn. Het is voor jullie ouders zeker ook geen eenvoudige tijd. Hou vol en houd moed de komende weken en hopelijk is er ruimte om te genieten van een vakantie en fijne kerstdagen.

Ik probeer jullie zo alert mogelijk mee te nemen in wat er gaat komen. Mochten we daarin iets vergeten of onduidelijk communiceren, laat dat dan vooral weten op tmulderke@kiemuden.nl of p.vanlaanen@kiemuden.nl .

Namens het team: Fijne vakantie!

Martijn Schoonaard

2e Corona update 14-12-2020

Beste ouders,

Vandaag komt er al nieuws naar buiten vooruitlopend op de persconferentie van vanavond: een lockdown tot 19 januari 2021. Mocht het kloppen wat de NOS nu al vermeld, dan kunt van ons het volgende verwachten.

Kerst vieren

In de klassen zal morgenmiddag op gezellige wijze worden afgesloten zoals we voor donderdag van plan waren. De kerstmusical in groep 4 gaat helaas niet door. De kinderen mogen morgen (dinsdag 15 december) hun lekkere kerstlunch mee naar school nemen. We onderzoeken of we de poffertjeskraam van vrijdag morgen nog op school kunnen krijgen. Dat is op dit moment nog onbekend.

Morgen zouden de kinderen dan overblijven en om 15.30 uur naar huis gaan. Hierover krijgt u vanavond van ons definitief bericht, maar we gaan er wel vanuit dat het zo zal verlopen.

Thuis onderwijs

Morgen zullen de leerkrachten de kinderen leerboeken, schriften en andere hulpmiddelen meegeven. We schakelen weer net als de vorige keer over op thuisonderwijs met digitale ondersteuning. Kinderen kunnen inloggen via MOO, Google Classroom staat deze week dan alweer ingericht met een weektaak / opdrachten voor de kinderen. We zorgen er voor dat de kinderen deze week nog wel wat te doen hebben.

De details van de begeleiding en instructie door leerkrachten volgen later. Datzelfde geldt voor de ondersteuning van kinderen die meer nodig hebben. Daarin doen we wat we kunnen.

De leerkrachten proberen in alle groepen nog een moment te plannen om met de hele klas in een Meets of Teams ontmoeting de kerstvakantie samen in te luiden. Daarover informeren zij de kinderen en u als ouders nog per groep.

Crisisopvang

Op dit moment is er nog niets bekend over crisisopvang zoals die er voorgaande periode wel was voor kinderen van ouders in kritische beroepen. Mocht daar informatie over komen, dan deel ik die zo snel mogelijk.

Samen

Wij merken in het team dat we soms wel klaar zijn met het tijdperk Corona. Dat zal voor u thuis zeker ook het geval zijn, vooral als u alleen maar thuis hebt gewerkt. Laten we vooral samen zorgen dat het gaat lukken in de komende periode. Zorg dat er ruimte blijft voor jezelf en voor begrip voor elkaar en vooral: houd u aan de maatregelen! Wij ondersteunen u waar we kunnen en horen graag als dingen kunnen opgepakt of versterking vragen. Ik merk dat we op school ook flink onder druk staan om deze dagen de groepen bemenst te houden. Het aantal positief geteste kinderen en leerkrachten zorgt ook voor impact onder het personeel.

Graag benadruk ik nogmaals dat dit bericht bedoeld is om vooruit te kijken en u op korte termijn niet te overvallen. Alles onder voorbehoud dus. Mochten er nog besluiten wijzigen, dan meld ik dat vanavond na de persconferentie via Schoolwapps.


Namens het team, met vriendelijke groet,

Martijn Schoonaard

Corona update

Beste ouders,

Vorige week ging het aantal positieve besmettingen onder leerkrachten ineens omhoog. Drie leerkrachten zijn positief getest en anderen zijn in quarantaine. In groep 8a is een leerling positief getest. In veel groepen zijn meerdere kinderen in quarantaine.

Dit weekend heb ik contact gehad met de GGD. Zij zien geen reden tot grotere maatregelen en het advies gekregen om te blijven doen wat we al doen:

  • veel handen wassen
  • 1,5m afstand houden
  • bij thuisklachten thuisblijven
  • bij twijfel de beslisboom hanteren en/of de GGD bellen


We houden de situatie kritisch in de gaten. Qua vervanging is de situatie penibel: er zijn geen vervangers te vinden. We moeten in een aantal groepen stagiairs inzetten. Mochten er tijdens de komende persconferentie nog aanvullende maatregelen nodig zijn, dan meld ik mij spoedig.

Pas goed op elkaar en op uzelf. Houd u de kinderen met klachten zoveel mogelijk thuis?

Fijne dag vandaag.

Martijn Schoonaard

Beslisboom kind 0 jaar t m groep 8 BOinK, AJN, RIVM 021220.pdf

Contact

Contactgegevens

Basisschool 't Mulderke
Wislaan 219
5406 AC Uden
0413 - 256591
r.duijs@kiemuden.nl 


Routeplanner >

Agenda

do 23 - 3
Studiedag
ma 10 - 4
2de Paasdag
vr 21 - 4
Koningsspelen
ma 24 - 4
vr 5 - 5
Meivakantie
do 18 - 5
vr 19 - 5
Hemelvaart
Jaaragenda >

Foto

DSC_0725 DSC_0723
DSC_0724 DSC_0722
Meer foto's >
Sitemap | Disclaimer | Links Privacy statement