Trots op leren

Onze leerlingen

De kinderen op ’t Mulderke zijn verdeeld over verschillende groepen. De groepsgrootte ligt net als op veel andere basisscholen in Nederland momenteel rond de 27 – 28 kinderen. Het voordeel van een grote school is dat we flexibel zijn in de inzet van personeel. Zo hebben we in de meeste groepen het anders organiseren vorm kunnen geven en proberen we optimaal gebruik te maken van de expertise van ons onderwijzend personeel. 
In alle keuzes en afwegingen die we maken staat het kind centraal.

Passend Onderwijs

We werken intensief samen met andere besturen en externe partijen als Leerkracht en Co om ieder kind zo goed mogelijk te begeleiden op ’t Mulderke.
Op basisschool 't Mulderke werken we voortdurend aan kwaliteitsverbetering. We gebruiken methodes die voldoen aan de eisen van deze tijd. Medewerkers zijn bekwaam en blijven zich ontwikkelen.

Uitstroom

Alle leerlingen krijgen aan het eind van groep 8 een passend schooladvies. Dat advies is gebaseerd op de leerhouding van een kind, de mate van zelfstandigheid en de leerresultaten van het kind in de jaren op onze school. Het advies wordt met grote zorgvuldigheid samengesteld.

  Contact

Contactgegevens

Basisschool 't Mulderke
Wislaan 219
5406 AC Uden
0413 - 256591
r.duijs@kiemuden.nl 


Routeplanner >

Foto

DSC_0725 DSC_0723
DSC_0724 DSC_0722
Meer foto's >
Sitemap | Disclaimer | Links Privacy statement